Рецепти тортів з фруктами. Що може бути смачніше, ніж торт зі свіжими фруктами. Фрукти і ягоди можна використовувати не тільки для прикраси, але і для начинки. Обов'язково приготуйте торт з фруктами, особливо влітку!
Торт з вершками і полуницею, простий, домашній тортик, але ароматний, соковитий і смачний.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 518
Торт-еклер з фруктами і шоколадом
Цей торт неодмінно сподобається вашим близьким, тому що ніхто не залишиться байдужим до легкого крему, свіжих фруктів і шоколаду.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 435
Яблучний торт з карамельним баварським мусом з корицею
Дуже смачний, ніжний бісквіт, розсипчасті, хрусткі пісочні коржі з горіховим смаком і коричною ноткою. Яскравий, легкий, ніжний мус і карамельні яблука. Приготування тора можна розбити на два етапи. У перший день приготувати бісквіт і пісочне тісто. На другий день зробити мус і карамельні яблука, а також спекти пісочні коржі.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 677
Торт з мусом з чорної смородини
Торт з мусом з чорної смородини. 1. Духовку розігріти до 180С. Горіхи змішати з борошном. Білки збити з цукром в міцну піну.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 703
Шифоновий бісквіт з вершками і вишнею
Приготувати шоколадний шифоновий бісквіт. В кухлик налити воду, всипати какао і довести до кипіння. Остудити.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1114
Вдале поєднання кисло-солодкої вишні і вершкового сиру! Вийшов дуже лекгий (за складом) тортик.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1524
Ретельно збити м'яке вершкове масло з цукром.
Додати до маси борошно, просіюючи його через сито, яйце і жовток (білок залишається для меренг).
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1137
Торт з червоною смородиною і горіховою меренгою
Цей елегантний ягідно-горіховий торт може стати вашим улюбленим рецептом для випічки! Адже за цим рецептом можна пекти торти з якими ягодами: чорною смородиною, журавлиною, чорницею, малиною, ожиною, вишнею. Мелений фундук (лісовий горіх) можна замінити меленим мигдалем.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 606
Спосіб приготування торту вишенька:
тісто:
Білки відокремити від жовтків, взбити з цукром до крутого безе, залишити на стороні.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 3590
Спосіб приготування желейного торту:
Для шоколадного тіста. Розпустити шоколад на водяній бані. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром до білого кольору.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 1772
Спосіб приготування торту з фруктів:
Бісквіт: збити яйця з цукром до стійкої піни, ввести лопаткою або ложкою просіяне борошно так, щоб збиті яйця не осіли.
детальніше...
Автор: Ліда
Переглядів: 1876
Спосіб приготування торту хвилинка:
У миску вилити згущене молоко, додати яйце, соду гашену оцтом і перемішати.
детальніше...
Автор: Ліля
Переглядів: 2509
Спосіб приготування пісочного торту з апельсинами:
Розм'якшене масло збити з цукром і жовтками до повного розчинення цукру.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1884
Спосіб приготування торту з безе та вершками:
Яйця розділити на жовтки і білки, закрити плівкою і залишити при кімнатній темпиратурі 30 хвилин.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 1032