Головна  стрілка-навігації   Рецепти тортів  стрілка-навігації  Торти з фруктами

Торти з фруктами

Рецепти тортів з фруктами. Що може бути смачніше, ніж торт зі свіжими фруктами. Фрукти і ягоди можна використовувати не тільки для прикраси, але і для начинки. Обов'язково приготуйте торт з фруктами, особливо влітку!

полоска
Торт з вершками і полуницею

Торт з вершками і полуницею

Торт з вершками і полуницею, простий, домашній тортик, але ароматний, соковитий і смачний.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 518

полоска
Торт-еклер з фруктами і шоколадом

Торт-еклер з фруктами і шоколадом

Цей торт неодмінно сподобається вашим близьким, тому що ніхто не залишиться байдужим до легкого крему, свіжих фруктів і шоколаду.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 435

полоска
Яблучний торт з карамельним баварським мусом з корицею

Яблучний торт з карамельним баварським мусом з корицею

Дуже смачний, ніжний бісквіт, розсипчасті, хрусткі пісочні коржі з горіховим смаком і коричною ноткою. Яскравий, легкий, ніжний мус і карамельні яблука. Приготування тора можна розбити на два етапи. У перший день приготувати бісквіт і пісочне тісто. На другий день зробити мус і карамельні яблука, а також спекти пісочні коржі.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 677

полоска
полоска
Торт з мусом з чорної смородини

Торт з мусом з чорної смородини

Торт з мусом з чорної смородини. 1. Духовку розігріти до 180С. Горіхи змішати з борошном. Білки збити з цукром в міцну піну.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 703

полоска
Шифоновий бісквіт з вершками і вишнею

Шифоновий бісквіт з вершками і вишнею

Приготувати шоколадний шифоновий бісквіт. В кухлик налити воду, всипати какао і довести до кипіння. Остудити.
детальніше...


Автор:  Валя
Переглядів: 1114

полоска
Торт Вишнева насолода

Торт Вишнева насолода

Вдале поєднання кисло-солодкої вишні і вершкового сиру! Вийшов дуже лекгий (за складом) тортик.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1524

полоска
полоска
Італійський лимонний торт

Італійський лимонний торт

Ретельно збити м'яке вершкове масло з цукром. Додати до маси борошно, просіюючи його через сито, яйце і жовток (білок залишається для меренг).
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1137

полоска
Торт з червоною смородиною і горіховою меренгою

Торт з червоною смородиною і горіховою меренгою

Цей елегантний ягідно-горіховий торт може стати вашим улюбленим рецептом для випічки! Адже за цим рецептом можна пекти торти з якими ягодами: чорною смородиною, журавлиною, чорницею, малиною, ожиною, вишнею. Мелений фундук (лісовий горіх) можна замінити меленим мигдалем.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 606

полоска
Апельсиновий крем для торта

Апельсиновий крем для торта

Легкий цитрусовий крем для бісквітів або тістечок.
детальніше...


Автор:  Христя
Переглядів: 1161

полоска полоска
Торт вишенька

Торт вишенька

Спосіб приготування торту вишенька: тісто: Білки відокремити від жовтків, взбити з цукром до крутого безе, залишити на стороні.
детальніше...


Автор:  Ліда
Переглядів: 3590

полоска
Желейний торт

Желейний торт

Спосіб приготування желейного торту: Для шоколадного тіста. Розпустити шоколад на водяній бані. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром до білого кольору.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 1772

полоска
Торт з фруктів

Торт з фруктів

Спосіб приготування торту з фруктів: Бісквіт: збити яйця з цукром до стійкої піни, ввести лопаткою або ложкою просіяне борошно так, щоб збиті яйця не осіли.
детальніше...


Автор:  Ліда
Переглядів: 1876

полоска
Торт хвилинка

Торт хвилинка

Спосіб приготування торту хвилинка: У миску вилити згущене молоко, додати яйце, соду гашену оцтом і перемішати.
детальніше...


Автор:  Ліля
Переглядів: 2509

полоска
Пісочний торт з апельсинами

Пісочний торт з апельсинами

Спосіб приготування пісочного торту з апельсинами: Розм'якшене масло збити з цукром і жовтками до повного розчинення цукру.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1884

полоска
Торт з безе та вершками

Торт з безе та вершками

Спосіб приготування торту з безе та вершками: Яйця розділити на жовтки і білки, закрити плівкою і залишити при кімнатній темпиратурі 30 хвилин.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 1032

полоскаполоска