Вам знадобиться для желейного торту:
Спосіб приготування желейного торту:
Для шоколадного тіста. Розпустити шоколад на водяній бані. Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром до білого кольору. Потім додати какао і крохмаль. Перемішати. Додати розтоплений шоколад. Збити білки з дрібкою солі і акуратно додати їх до шоколадної суміші. Розподілити суміш на пергаменті і випікати в розігрітій до 180С духовці 15 хвилин. Потім остудити корж на решітці.
Вирізати основу для торта - рівна діаметру форми.
Вистелити форму пергаментом. Помістити корж на дно форми.
Желатин розвести. Вершки збити з цукровою пудрою і ваніліном, потихеньку ввести желатин.
Абрикоси і персики обдати окропом, зняти шкірку. На корж розкласти шматочки абрикос. Зверху залити вершково-желатиновою сумішшю. Поставити в холодильник, щоб желе схопилося.
Решту желе приготувати згідно з рекомендаціями на упаковці.
На вершкове желе розкласти шматочки персика і залити персиковим желе. Знову поставить в холодильник. Потім розкласти виноград і залити малиновим желе. Поставити в холодильник, щоб желе повністю застигло. Желейний торт готовий.
Смачного!
Коментарі:
мені тупе якесь
Автор: ірина
Дата: 2015-02-15