Вам знадобиться для торту хвилинка:
Спосіб приготування торту хвилинка:
У миску вилити згущене молоко, додати яйце, соду гашену оцтом і перемішати.
Поступово додаючи борошно, вимісити м'яке, еластичне тісто, щоб не прилипало до рук і добре розкочувалось.
Тісто розділити на 8 рівних частин.
Коден шматок розкотити, надаючи йому форму кола, за розміром діаметра вашої сковорідки.
Наколоти корж в декількох місцях виделкою і смажити на сухій розігрітій сковороді. Через хвилинку перевертаємо.
Коржі смажаться дуже швидко, тому треба стежити, щоб не підгоріли.
Готові коржі для торта, коли вони охолонуть, укласти на блюдо.
Крем:
Яйця розтерти з цукром, додати борошно і ретельно перемішати, щоб не було грудок.
Отриману суміш влити в емальовану каструлю, додати молоко і ще раз добре перемішати.
Поставити на слабкий вогонь і варити до загустіння. Додати масло, ванілін, зняти з вогню і остудити.
Перемазати коржі кремом, укласти один на одного.
Можна всі коржі скласти в один торт, а можна розділити навпіл і зробити два тортика поменше.
В крем що залишився додати какао і прикрасити тортик. Торт хвилинка готовий.
Смачного!