Вам знадобиться для торту з безе та вершками:
Спосіб приготування торту з безе та вершками:
Яйця розділити на жовтки і білки, закрити плівкою і залишити при кімнатній темпиратурі 30 хвилин.
Масло збити міксером з цукром до білого. Додати жовтки і збивати поки вони не стануть добре перемішані з маслом.
Додати ваніль, молоко. Борошна просіяти, додати розпушувач і сіль. Додати борошна до масляної маси при включеному міксері невеликими порціями.
Готове тісто розкласти по двом однаковим формами, верх розрівняти. Відкласти.
Тепер готуємо безе:
Білки збити міксером до стійкої піни. Невеликими порціями додавати цукор. Збивати безе до жорстких піків. Готове безе розкласти по верх тіста, розрівняти.
Духовку розігріти до 180С і випікати коржі 30 хвилин. Безе стане кремовим і підніметься. Після охолодження безе опаде.
Готові коржі охолодити на решітці.
Тепер готуємо крем:
Охолоджені вершки збити міксером з цукровою пудрою. Полуницю порізати. На готовий корж викласти збиті вершки і полуницю.
Накрити другим коржем і злегка притиснути. Верх торта припорошити цукровою пудрою. Торт з безе та вершками готовий.
Смачного!