стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Апельсиновий крем для торта



Апельсиновий крем для торта

Апельсиновий крем для торта
автор рецепта Автор: Христя



Вам знадобиться:

  • 3/4 склянки (150 г) цукру
  • 2 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. цедри апельсина
  • 1/2 склянки (100 мл) апельсинового соку
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 1 яйце
  • 1/4 склянки жирних вершків (мін.33%), або 1 стакан збитих

Спосіб приготування:
Збити вершки. Поставити в холодильник.

У каструльці змішайте цукор, борошно, апельсиновий сік, апельсинову цедру, лимонний сік і яйце. Готувати на середньому вогні до загусання, безперервно помішуючи. Коли ця рідина нагріється, ви можете процідити її через ситечко, потім продовжуйте готувати до загустіння. Зняти з вогню і повністю охолодити (можна в холодильнику) перед тим, як вмішати охолоджені збиті вершки. У вас вийде досить крему на торт діаметром 23 см з двох коржів. Апельсиновий крем для торта готовий.
Смачного!