Вам знадобиться для торту вишенька:
Спосіб приготування торту вишенька:
тісто:
Білки відокремити від жовтків, взбити з цукром до крутого безе, залишити на стороні.
Жовтки збити, додати олію, моцони, гашену содою, добавити просіяне борошняну суміш з какао і поступово ввести безе.
Обережно перемішати і вилити в розємну форму 23см. Випікати при 180С 25-30 хвилин.
Остудити на решітці і нарізати на 3 коржа. Тісто виходить дуже ніжне, обережно.
крем:
Сметану і вершки збити, додати сг.молоко. Крем трохи рідковатий, не треба боятися, від цього торт виходить більш соковитий.
На нижній корж вилитий 1/3крему. Вишню без кісточок нарізати і на крем, накрити 2 коржем вилити 1/3крему+вишню, і третій пласт.
Я трішки з країв тіста підрізаю для обсипання країв, мені подобається крихту робити в блендері. Я зверху прикрасила вишеньками і свіжою м'ятою. Торт вишенька готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
я люблю писатии любим почерком
Автор: владік
Дата: 2015-02-27