Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Духовку розігріти до 180С. Горіхи змішати з борошном. Білки збити з цукром в міцну піну.
2. Акуратно ввести мигдалеве борошно в білки, перемішуючи лопаткою.
3. Намалювати на пергаменті окружність потрібного діаметру, у мене 20 см. Викласти тісто, розрівняти лопаткою. Випікати до легкого золотистого кольору приблизно 12 хвилин.
4. Теплий корж перевернути на пергамент, і акуратно зняти пергамент знизу. Корж дуже ніжний, тому знімати обережно.
5. Агар залити водою і залишити на 5 хвилин. Смородину засипати цукром і на повільному вогні довести до кипіння. Потім смородину пробити блендером, додати агар і проварити на повільному вогні 3-5 хвилин, зняти з вогню і трохи остудити.
6. Вершки збити в пишний крем.
7. У вершки вилити смородинову масу, перемішати.
8. Корж укласти у форму, у мене 20 см. Зверху вилити мус.
9. На мус укласти квіти і пелюстки. Желе для торта приготувати згідно інструкції на упаковці, злегка остудити і залити верх торта. Прибрати торт в холодильник до подачі. Потім вийняти торт з форми і нарізати гострим ножем. Торт з мусом з чорної смородини готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: