Від других страв м'ясні закуски відрізняються більш простим варіантом приготування, оригінальним оформленням, апетитним зовнішнім виглядом і більш пряним і пікантним смаком. Закуски з м'яса найчастіше подають до банкетного або святкового столу невеликими порціями і обов'язково з гарніром. Але навіть без особливого приводу, скориставшись нашими рецептами, ви можете прямо сьогодні порадувати незвичайними частуваннями свою сім'ю.
Можна зробити з одних шлуночків, але я вирішила навпіл з сердечками!
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 449
Баклажанчікі з фаршем під сиром
Баклажанчікі з фаршем під сиром. Легко приготувати швидко і смачно в домашніх умовах.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 492
Готується дуже просто, виходить смачно-курячі сердечка маринуються у вині, потім смажаться на шпажках. Спробуйте!
детальніше...
Автор: Інга
Переглядів: 798
Рецепт смачної домашньої шаурми з курячим філе і часниковим соусом. Готову шаурму можна підсмажити на сковороді.
детальніше...
Автор: Ірина
Переглядів: 965
Спосіб приготування заливного язика:
Купили ми охолоджені або заморожені язики - і в тому, і в іншому випадку спочатку їх замочимо в холодній воді на 1,5-2 години.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1599
Спосіб приготування торта з курячої печінки:
Печінку добре миємо, видаляємо плівочки. Просушуємо на паперовому рушнику і складаємо в блендер.
детальніше...
Автор: Люба
Переглядів: 1788
Спосіб приготування паштету з курячої печінки:
Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Збити яйце і вершки, приправити сіллю і перцем.
детальніше...
Автор: Катя
Переглядів: 1389
Підсмажте бекон на сухій сковорідці 3 хвилини, потім викладіть на паперовий рушник.
детальніше...
Автор: Настя
Переглядів: 1315
Коржики з куркою по-азійському
Розігріти сковороду. Курку нарізати кубиками. Змішати кунжутне масло з соусом барбекю і дрібно нарізаним імбиром.
детальніше...
Автор: Inga
Переглядів: 850
Розігріти духовку до 120 С. Кожну скибочку бекону розрізати на 3 частини.
Розкласти крекери одним шаром на деку.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 1402
Свинину промити, обсушити паперовим рушником. Наколоти шматок з усіх боків зубочисткою приблизно 10-15 разів.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 1017
Добре промити м'ясо і свинячі ніжки. Яловичину нарізати великими шматками.
детальніше...
Автор: Володимир
Переглядів: 1522
Курячі стегенця або ніжки промити. Укласти в каструлю, залити холодною водою.
детальніше...
Автор: Володимир
Переглядів: 1796
Курячі грудки нарізати смужками, посолити і поперчити. Обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 958
Печінку очистити і нарізати на невеликі шматочки, посолити і приправити перцем.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1634