Головна  стрілка-навігації   Рецепти закусок  стрілка-навігації  М'ясні закуски

М'ясні закуски

Від других страв м'ясні закуски відрізняються більш простим варіантом приготування, оригінальним оформленням, апетитним зовнішнім виглядом і більш пряним і пікантним смаком. Закуски з м'яса найчастіше подають до банкетного або святкового столу невеликими порціями і обов'язково з гарніром. Але навіть без особливого приводу, скориставшись нашими рецептами, ви можете прямо сьогодні порадувати незвичайними частуваннями свою сім'ю.

полоска
Паштет з серця і шлунків

Паштет з серця і шлунків

Можна зробити з одних шлуночків, але я вирішила навпіл з сердечками!
детальніше...


Автор:  Валя
Переглядів: 449

полоска
Баклажанчікі з фаршем під сиром

Баклажанчікі з фаршем під сиром

Баклажанчікі з фаршем під сиром. Легко приготувати швидко і смачно в домашніх умовах.
детальніше...


Автор:  Марта
Переглядів: 492

полоска
Сердечка на грилі

Сердечка на грилі

Готується дуже просто, виходить смачно-курячі сердечка маринуються у вині, потім смажаться на шпажках. Спробуйте!
детальніше...


Автор:  Інга
Переглядів: 798

полоска
полоска
Рецепт шаурми

Рецепт шаурми

Рецепт смачної домашньої шаурми з курячим філе і часниковим соусом. Готову шаурму можна підсмажити на сковороді.
детальніше...


Автор:  Ірина
Переглядів: 965

полоска
Заливний язик

Заливний язик

Спосіб приготування заливного язика: Купили ми охолоджені або заморожені язики - і в тому, і в іншому випадку спочатку їх замочимо в холодній воді на 1,5-2 години.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 1599

полоска
Торт з курячої печінки

Торт з курячої печінки

Спосіб приготування торта з курячої печінки: Печінку добре миємо, видаляємо плівочки. Просушуємо на паперовому рушнику і складаємо в блендер.
детальніше...


Автор:  Люба
Переглядів: 1788

полоска
полоска
Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

Спосіб приготування паштету з курячої печінки: Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Збити яйце і вершки, приправити сіллю і перцем.
детальніше...


Автор:  Катя
Переглядів: 1389

полоска
Чорнослив в беконі

Чорнослив в беконі

Підсмажте бекон на сухій сковорідці 3 хвилини, потім викладіть на паперовий рушник.
детальніше...


Автор:  Настя
Переглядів: 1315

полоска
Коржики з куркою по-азійському

Коржики з куркою по-азійському

Розігріти сковороду. Курку нарізати кубиками. Змішати кунжутне масло з соусом барбекю і дрібно нарізаним імбиром.
детальніше...


Автор:  Inga
Переглядів: 850

полоска полоска
Крекери з хрустким беконом

Крекери з хрустким беконом

Розігріти духовку до 120 С. Кожну скибочку бекону розрізати на 3 частини. Розкласти крекери одним шаром на деку.
детальніше...


Автор:  Віка
Переглядів: 1402

полоска
Буженина

Буженина

Свинину промити, обсушити паперовим рушником. Наколоти шматок з усіх боків зубочисткою приблизно 10-15 разів.
детальніше...


Автор:  Світлана
Переглядів: 1017

полоска
Холодець домашній

Холодець домашній

Добре промити м'ясо і свинячі ніжки. Яловичину нарізати великими шматками.
детальніше...


Автор:  Володимир
Переглядів: 1522

полоска
Холодець з курки

Холодець з курки

Курячі стегенця або ніжки промити. Укласти в каструлю, залити холодною водою.
детальніше...


Автор:  Володимир
Переглядів: 1796

полоска
Тортілья з куркою

Тортілья з куркою

Курячі грудки нарізати смужками, посолити і поперчити. Обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору.
детальніше...


Автор:  Галя
Переглядів: 958

полоска
Куряча печінка в беконі

Куряча печінка в беконі

Печінку очистити і нарізати на невеликі шматочки, посолити і приправити перцем.
детальніше...


Автор:  Валя
Переглядів: 1634

полоскаполоска
1