стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Чорнослив в беконі



Чорнослив в беконі

Чорнослив в беконі
автор рецепта Автор: Настя



Вам знадобиться:

  • 12 штук чорносливу без кісточок
  • 12 зубочисток
  • 6 дуже тонких скибочки бекону

Спосіб приготування:
Підсмажте бекон на сухій сковорідці 3 хвилини, потім викладіть на паперовий рушник.

Кожну скибочку бекону розріжте на 2 частини. Оберніть кожним шматочком ягоду чорносливу. Закріпіть зубочисткою.

Подавайте відразу або приберіть в холодильник, а перед подачею розігрійте 1 хвилину в мікрохвильовці. Чорнослив в беконі готовий.
Смачного!