стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Куряча печінка в беконі



Куряча печінка в беконі

Куряча печінка в беконі
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 400 г курячої печінки
  • 12-14 тонких скибочок копченого бекону
  • олія для смаження
  • сіль, перець за смаком
  • гірчиця або гірчичний соус для сервірування

Спосіб приготування курячої печінки в беконі:
Печінку очистити і нарізати на невеликі шматочки, посолити і приправити перцем. Кожен шматочок курячої печінки загорнути в бекон і скріпити зубочисткою.

Обсмажити до золотистого кольору в глибокій сковороді на гарячій олії. Подавати в гарячому або холодному вигляді з гірчицею. Куряча печінка в беконі готова.
Смачного!