стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Торт з курячої печінки



Торт з курячої печінки

Торт з курячої печінки
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для торта з курячої печінки:

  • 500 г курячої печінки
  • 4 ст.л. борошна
  • 2 яйця (сирих)
  • 2 зварених круто яйця
  • сіль, перець за смаком
  • сода на кінчику ножа
  • 3 зубчики часнику
  • 100 р майонезу
  • 100 г сметани
  • свіжий кріп
  • олія для смаження

Спосіб приготування торта з курячої печінки:
Печінку добре миємо, видаляємо плівочки. Просушуємо на паперовому рушнику і складаємо в блендер. Туди ж відправляємо цибулю, 2 яйця, борошно, соду. Солимо і перчимо, готуємо свого роду фарш.

Розігріваємо сковорідку, додаємо олії, викладаємо ложкою млинці. Смажимо кілька хвилин з обох сторін. Смажаться вони досить швидко.

Тим часом готуємо соус з майонезу, сметани і часнику. Готується він швидко, поки смажиться перший коржик. Потім знімаємо його зі сковороди і обов'язково поки гарячий намазуємо нашим соусом.

Поки смажиться наступний, викладаємо зверху тонко нарізані помідори. Повторюємо шари. Таким чином збираємо наш торт з печінки.

Варені яйця натерти на дрібній тертці для прикраси торта з печінки. (Я використовувала зелену цибулю і шматочок помідора). Тортику потрібно дати настоятися пару годин у холодильнику. Тоді він виходить ще смачніше. Торт з курячої печінки готовий.
Смачного!