Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Приготувати маринад: змішати разом соєвий соус, марсалу, перець і мелений кмин. Найкраще змішувати в контейнері з кришкою, закривши яку можна добре збовтати маринад.
Сердечка промити під проточною водою, обсушити на паперовому рушнику і залити маринадом. Поставити в холодильник як мінімум на 4 години.
Щоб дерев'яні шпажки не згоріли при смаженні, попередньо їх необхідно замочити у воді.
Промариновані сердечка нанизати на шпажки. Нанизувати по 5 штук. Розігріти гриль і смажити сердечка 7-10 хвилин, подати відразу ж, гарячими. Також можна приготувати сердечка, обсмаживши на сковороді.
Порада:
Солодке вино Марсала можна замінити Мадера або іншим десертним вином.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: