стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Сердечка на грилі



Сердечка на грилі

Сердечка на грилі
автор рецепта Автор: Інга



Вам знадобиться:

  • 500 г курячих сердечок
  • 1 стакан соєвого соусу
  • 1/2 стакан вина марсали
  • перець
  • кмин

Спосіб приготування:
Приготувати маринад: змішати разом соєвий соус, марсалу, перець і мелений кмин. Найкраще змішувати в контейнері з кришкою, закривши яку можна добре збовтати маринад.

Сердечка промити під проточною водою, обсушити на паперовому рушнику і залити маринадом. Поставити в холодильник як мінімум на 4 години.

Щоб дерев'яні шпажки не згоріли при смаженні, попередньо їх необхідно замочити у воді.

Промариновані сердечка нанизати на шпажки. Нанизувати по 5 штук. Розігріти гриль і смажити сердечка 7-10 хвилин, подати відразу ж, гарячими. Також можна приготувати сердечка, обсмаживши на сковороді.

Порада:
Солодке вино Марсала можна замінити Мадера або іншим десертним вином.
Смачного!