стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Вареники з вишнею



Вареники з вишнею

Вареники з вишнею
автор рецепта Автор: Юля



Вам знадобиться для вареників з вишнею:

  • Начинка:
  • 4 склянки (600 г) вишні
  • 1 склянка (200 г) цукру
  • Тісто:
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 склянка борошна
  • 1/2 склянки води
  • 2 яйця
  • сіль за смаком

Спосіб приготування вареників з вишнею:
Від вишні відокремити кісточки, додати цукор і перемішати.

У борошно додати воду, 1 яйце, сіль і цукор, замісити круте тісто і залишити під серветкою або рушником на 20 хв.

Після цього розкачати тісто в тонкий пласт завтовшки 2-3 мм і нарізати на квадрати або круги. На середину викласти начинку. Збити інше яйце і змащувати ним краї тіста, щоб вареники добре заліплялись.

Готові вареники поставити на годину в холодильник. Потім відварити в підсоленій воді до моменту випливання.

Подавати зі сметаною. Вареники з вишнею готові.
Смачного!