Гарячі закуски можна готувати не тільки на свято, але і в якості легкого обіду або вечері - просто доповнивши зеленим салатом. Якщо ви готуєте для компанії, то замість основної гарячої страви і картоплі можна подати цікаву гарячу закуску, вам напевно будуть дуже вдячні.
Млинці з гарбуза з м'ясом, детальний рецепт того як приготувати швидко та смачно, в домашніх умовах.
детальніше...
Автор: Віка
Переглядів: 367
Картопляні крокети з шинкою і сиром
Картопляні крокети з шинкою і сиром під соусом дзадзикі, покроковий рецепт приготування, швидко і смачно, в домашніх умовах.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 361
Дуже смачні чебуреки з начинкою з сиру і шинки. У чебуреки можна додати зелень і якщо не хочеться, щоб чебуреки не були занадто жирними, то їх можна смажити не у фритюрі, а просто в невеликій кількості олії на сковороді.
детальніше...
Автор: Валя
Переглядів: 1010
Досить мати вдома упаковку листкового тіста і кілька сосисок, і коли на порозі несподівано з'являються гості, можна швидко приготувати таку смакоту.
детальніше...
Автор: Леся
Переглядів: 960
Спосіб приготування омлету з ковбасою:
Розбити яйця в миску, налити молоко, насипати сіль,перець, збити або просто збовтати.
детальніше...
Автор: Галя
Переглядів: 1425
Спосіб приготування вареників з вишнею:
Від вишні відокремити кісточки, додати цукор і перемішати.
У борошно додати воду, 1 яйце, сіль і цукор, замісити круте тісто.
детальніше...
Автор: Юля
Переглядів: 1262
Спосіб приготування гарячої закуски:
Нарізуєте помідори скибочками. Дістаєте сардини з масла.
Кладете скибочки помідорів на хліб, намазаний маргарином.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1214
Розігріти духовку до 200 градусів.
Перчики розрізати вздовж, навпіл. Вичистити насіння.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 850
Спаржу промити і просушити на паперовому рушнику.
Кожну спаржу закрутити по спіралі в бекон.
детальніше...
Автор: Світлана
Переглядів: 938
Нагрійте олію в каструлі з важким дном або у фритюрниці до 190 С. У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль і цукор.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1189
Розрізаємо багет поперек на кілька частин, потім розрізаємо ці частини навпіл. М'якуш з багета прибираємо і починаємо робити начинку.
детальніше...
Автор: Марта
Переглядів: 1450