стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Кукурудзяні крокети



Кукурудзяні крокети

Кукурудзяні крокети
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для крокетів:

  • 3 склянки олії для смаження у фритюрі
  • 1 склянка борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. цукру
  • 1 яйце, злегка збити
  • 1/2 склянки молока
  • 1 ст.л. масла, розтопити
  • 1 банка (350г) кукурудзи, злити рідину

Спосіб приготування крокетів:
Нагрійте олію в каструлі з важким дном або у фритюрниці до 190 С.

У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль і цукор. Збийте яйця, молоко і розтоплене масло, додайте в борошняну суміш. В кінці додайте кукурудзу і перемішайте.

Ложкою викладайте тісто в гаряче масло і обсмажуйте до золотистого кольору. Підсушіть на паперових рушниках. Кукурудзяні крокети готові.
Смачного!