Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Закип'ятити воду, розчинити в ній сіль і додати олію. Потроху всипати 1 склянку борошна, добре перемішати, щоб вийшло гладке тісто. Трохи остудити і додати злегка збите яйце. Все добре вимісити до однорідності. Потроху додати решту борошна, замісити еластичне тісто. Потім накрити плівкою або рушником і залишити на 30 хвилин.
Для начинки натерти сир, шинку нарізати кубиками, додати дрібно нарізану зелень і часник, так чебуреки будуть соковитіші.
Підготовлене тісто розрізати на 4 частини. З кожної частини скачати ковбаску, нарізати на невеликі шматочки рівної величини. Розкачати шматочки в круглі коржі товщиною 3 мм.
На одну половину коржа викласти сир з шинкою тонким шаром, накрити другою половинкою і скріпити краї.
Розігріти сковороду, додати олію. Викласти чебуреки на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистого кольору. Трохи остудити і їсти обережно, так як начинка дуже гаряча. Чебуреки з сиром і шинкою готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: