Вам знадобиться для паштету з курячої печінки:
Спосіб приготування паштету з курячої печінки:
Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Збити яйце і вершки, приправити сіллю і перцем. Додати 100 г печінки і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Розігріти духовку до 180 градусів С.
Хліб замочити в молоці. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до золотисто кольору. Додати в сковороду печінку, посолити, приправити перцем, готувати до рум'яності.
Смажену печінку охолодити, додати яєчну масу з холодильника і замочений в молоці хліб. Подрібнити всі інгредієнти (можна дуже дрібно порубати в комбайні або блендері). Додати майоран, мускат, фісташки і перемішати.
Викласти паштет з курячої печінки у форму з розмірами 15 см х 30 см, викладену пергаментним папером. Випікати 45-50 хвилин. Паштет з курячої печінки готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: