стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Паштет з курячої печінки



Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для паштету з курячої печінки:

  • 400 г курячої печінки
  • 1 яйце
  • 100 мл вершків
  • 1 шматочок черствого хліба
  • 150 мл молока
  • масло
  • 1 цибулина
  • 50 г фісташок
  • 1 ч.л. майорану
  • 1/4 ч.л. тертого мускатного горіха
  • сіль
  • чорний перець

Спосіб приготування паштету з курячої печінки:
Печінку вимити, обсушити паперовим рушником. Збити яйце і вершки, приправити сіллю і перцем. Додати 100 г печінки і прибрати в холодильник на 30 хвилин.

Розігріти духовку до 180 градусів С.

Хліб замочити в молоці. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі до золотисто кольору. Додати в сковороду печінку, посолити, приправити перцем, готувати до рум'яності.

Смажену печінку охолодити, додати яєчну масу з холодильника і замочений в молоці хліб. Подрібнити всі інгредієнти (можна дуже дрібно порубати в комбайні або блендері). Додати майоран, мускат, фісташки і перемішати.

Викласти паштет з курячої печінки у форму з розмірами 15 см х 30 см, викладену пергаментним папером. Випікати 45-50 хвилин. Паштет з курячої печінки готовий.
Смачного!