стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Спаржа в беконі



Спаржа в беконі

Спаржа в беконі
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 300 г спаржі
  • 250 г бекону
  • 250 г листкового тіста
  • 1 яйце

Спосіб приготування:
Спаржу промити і просушити на паперовому рушнику.

Кожну спаржу закрутити по спіралі в бекон.

Слойоне тісто розрізати на смужки шириною 5 см.

Спаржу в беконі також по спіралі закрутити в тісто. Збити яйце виделкою і змастити спіральки.

Духовку розігріти до 180 градусів і випікати 20 хвилин або поки не підрум'яняться. Спаржа в беконі готова.
Смачного!