стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Буженина



Буженина

Буженина
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 1 кг свинини (окіст)
  • 1 склянка жирних вершків
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 ч.л. гострого перцю
  • сіль

Спосіб приготування:
Свинину промити, обсушити паперовим рушником. Наколоти шматок з усіх боків зубочисткою приблизно 10-15 разів.

Часник подрібнити в блендері, додати вершки, гірчицю, перець і сіль. Соус виходить консистенціі сметани.

Викласти шматок свинини на фольгу. Отриманим соусом обмазати м'ясо з усіх боків. Завернути у фольгу і поставити в розігріту до 200 С градусів духовку приблизно на 1 годину.

Дати м'ясу повністю охолонути. Нарізати тонкими скибочками, подавати охолодженим. Буженина готова.
Смачного!