Вам знадобиться для холодцю з курки:
Спосіб приготування холодцю з курки:
Курячі стегенця або ніжки промити. Укласти в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння, зняти піну і варити 4 години. М'ясо має добре відходити від кісток. Додати цибулину цілком, лавровий лист, перець горошком, сіль і варити ще 30 хвилин все разом.
Розібрати м'ясо, відділивши від кісток і дрібно нарізати. Дрібно нарізану на волокна м'якоть укласти в тарілку або форму.
Дрібно нарізати часник і петрушку, порізати кружальцями варену морквину. Посипати петрушкою і часником куряче м'ясо, викласти морквину. Залити процідженим бульйоном. Поставити в холод на кілька годин для застигання. Холодець з курки готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: