стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Холодець з курки



Холодець з курки

Холодець з курки
автор рецепта Автор: Володимир



Вам знадобиться для холодцю з курки:

  • 4 літри води
  • 4 курячих крила
  • 6 ніжок (або 2-3 стегенця)
  • 1 цибулина
  • 2 морквини
  • 2 лаврових листа
  • 5 шт. перцю горошком
  • сіль
  • 4 зубчики часнику
  • петрушка

Спосіб приготування холодцю з курки:
Курячі стегенця або ніжки промити. Укласти в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння, зняти піну і варити 4 години. М'ясо має добре відходити від кісток. Додати цибулину цілком, лавровий лист, перець горошком, сіль і варити ще 30 хвилин все разом.

Розібрати м'ясо, відділивши від кісток і дрібно нарізати. Дрібно нарізану на волокна м'якоть укласти в тарілку або форму.

Дрібно нарізати часник і петрушку, порізати кружальцями варену морквину. Посипати петрушкою і часником куряче м'ясо, викласти морквину. Залити процідженим бульйоном. Поставити в холод на кілька годин для застигання. Холодець з курки готовий.
Смачного!