Можна зробити з одних шлуночків, але я вирішила навпіл з сердечками!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Шлуночки промити, прибрати особливо жорсткі плівки. Розрізати на шматочки.
2. Сердечка промити, відрізати жир і жилки.
3. Поставити варитися в воді години 2, стежачи за тим, щоб вода не википіла.
4. Моркву очистити, крупно натерти.
5. Цибулю очистити, подрібнити як зазвичай.
6. Обсмажити овочі в вершковому маслі.
7. Додати до них готові субпродукти, які можна нарізати подрібніше.
8. Пропассеровати кілька хвилин з приправами (у мене суміш).
9. Пропустити через м'ясорубку або збити блендером, кому як подобається.
10. Викласти в ємність для застигання.
11. Залити верх топленим маслом.
12. Прибрати в холодильник.
13. Подавати як закуску, наприклад, на житній чіабатта. master-dekor Паштет з серця і шлунків готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: