стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Паштет з серця і шлунків



Паштет з серця і шлунків

Паштет з серця і шлунків
автор рецепта Автор: Валя
складність рецепта Cкладність: Середня
порції Порцій: 6
час приготування страви Час приготування: 3,15хв.
кухня Кухня: Домашня



Можна зробити з одних шлуночків, але я вирішила навпіл з сердечками!

Вам знадобиться:

  • Сердечка курячі-450 г
  • Шлуночки курячі-450 г
  • Морква-2 шт.
  • Цибуля-2 шт.
  • Лавровий лист-2 шт.
  • Приправи-1 ч.л.(горчица,паприка,куркума,чилі,базилік,часник,петрушка,перец,сіль)
  • Кмин-2 щіпки
  • Вершкове масло-25 г
  • Коньяк-2 ст.л. (не обовязково)
  • для верху:
  • Вершкове масло-25 г
  • Цибуля-порей зелень

Спосіб приготування:

Паштет з серця і шлунків 1

1. Шлуночки промити, прибрати особливо жорсткі плівки. Розрізати на шматочки.

Паштет з серця і шлунків 2

2. Сердечка промити, відрізати жир і жилки.

3. Поставити варитися в воді години 2, стежачи за тим, щоб вода не википіла.

Паштет з серця і шлунків 4

4. Моркву очистити, крупно натерти.

Паштет з серця і шлунків 5

5. Цибулю очистити, подрібнити як зазвичай.

6. Обсмажити овочі в вершковому маслі.

Паштет з серця і шлунків 7

7. Додати до них готові субпродукти, які можна нарізати подрібніше.

Паштет з серця і шлунків 8

8. Пропассеровати кілька хвилин з приправами (у мене суміш).

9. Пропустити через м'ясорубку або збити блендером, кому як подобається.

Паштет з серця і шлунків 10

10. Викласти в ємність для застигання.

Паштет з серця і шлунків 11

11. Залити верх топленим маслом.

Паштет з серця і шлунків 12

12. Прибрати в холодильник.

Паштет з серця і шлунків 13

13. Подавати як закуску, наприклад, на житній чіабатта. master-dekor Паштет з серця і шлунків готовий.

Смачного!