стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Баклажанчікі з фаршем під сиром



Баклажанчікі з фаршем під сиром

Баклажанчікі з фаршем під сиром
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 5
час приготування страви Час приготування: 45хв.
кухня Кухня: Домашня



Баклажанчікі з фаршем під сиром. Легко приготувати швидко і смачно в домашніх умовах.

Вам знадобиться:

  • Баклажан - 1 шт. (якщо великий)
  • Домашній фарш - 150 г
  • Печериці - 3 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Сир моцарела (або інший м'який сир) - за смаком
  • Олія соняшникова або оливкова для смаження
  • Сметана - 100 г

Спосіб приготування:

Баклажанчікі з фаршем під сиром 1

1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і обсмажити з двох сторін на сковороді на соняшниковій або оливковій олії до напівготовності. Після обсмажування викласти на деко або форму для запікання.

2. Печериці дрібно нарізати, змішати з фаршем. Посолити, додати спеції для м'ясного фаршу за смаком. Викласти начинку на кожен баклажан.

3. Зверху змастити по чайній ложці сметани, щоб закуска вийшла більш соковитою.

4. Помідори порізати на кружечки, викласти поверх фаршу.

Баклажанчікі з фаршем під сиром 5

5. Зверху кладемо будь м'який сир (краще моцарелла - у мене була моцарелла для бутербродів, вже порізана, в індивідуальній упаковці - дуже зручно використовувати).

Баклажанчікі з фаршем під сиром 6

6. Ставимо в попередньо розігріту духовку і запікаємо хвилин 20 при температурі 180 градусів.

Смачного!