Баклажанчікі з фаршем під сиром. Легко приготувати швидко і смачно в домашніх умовах.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і обсмажити з двох сторін на сковороді на соняшниковій або оливковій олії до напівготовності. Після обсмажування викласти на деко або форму для запікання.
2. Печериці дрібно нарізати, змішати з фаршем. Посолити, додати спеції для м'ясного фаршу за смаком. Викласти начинку на кожен баклажан.
3. Зверху змастити по чайній ложці сметани, щоб закуска вийшла більш соковитою.
4. Помідори порізати на кружечки, викласти поверх фаршу.
5. Зверху кладемо будь м'який сир (краще моцарелла - у мене була моцарелла для бутербродів, вже порізана, в індивідуальній упаковці - дуже зручно використовувати).
6. Ставимо в попередньо розігріту духовку і запікаємо хвилин 20 при температурі 180 градусів.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: