стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тефтелі в медово-гірчичному соусі



Тефтелі в медово-гірчичному соусі

Тефтелі в медово-гірчичному соусі
автор рецепта Автор: Марта
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 60хв.
кухня Кухня: Домашня



Дуже смачні тефтелі в медово-гірчичному соусі, готуються досить легко та швидко.

Вам знадобиться:

  • Рис - 0,5 скл.
  • Фарш м'ясний - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Яйце - 1 шт
  • Мед - 1 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Вершки (10% жирності) - 0,5 скл.
  • Часник - 2 зуб.
  • зелень
  • сіль
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Крохмаль - 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Тефтелі в медово-гірчичному соусі 1

1. Готуємо продукти.

Тефтелі в медово-гірчичному соусі 2

2. Рис промиваємо. Заливаємо окропом і варимо 5 хвилин. Зливаємо воду, що залишилася. Рис охолоджуємо.

Тефтелі в медово-гірчичному соусі 3

3. В чашку викладаємо рис, м'ясний фарш, подрібнену цибулю і часник, нарізану зелень, яйце і сіль. Добре перемішуємо. Формуємо невеликі тефтелі, обвалюєм їх в борошні. Викладаємо в глибоку форму для запікання.

4. Готовим соус. У чашку кладемо мед, гірчицю, сіль і заливаємо теплою водою (2 склянки). Перемішуємо. В іншій чашці змішуємо крохмаль, борошно і вершки. Все з'єднуємо. Добре перемішуємо.

Тефтелі в медово-гірчичному соусі 5

5. Приготовленим соусом заливаємо тефтелі. Накриваємо форму з layout тефтелями фольгою. Ставимо в розігріту духовку. Запікаємо 40-45 хвилин при 150-160 градусах. За 5 хвилин до закінчення запікання знімаємо фольгу.

Тефтелі в медово-гірчичному соусі 6

6.Подаем тефтелі гарячими. Тефтелі в медово-гірчичному соусі готові.

Смачного!