Дуже смачні тефтелі в медово-гірчичному соусі, готуються досить легко та швидко.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Готуємо продукти.
2. Рис промиваємо. Заливаємо окропом і варимо 5 хвилин. Зливаємо воду, що залишилася. Рис охолоджуємо.
3. В чашку викладаємо рис, м'ясний фарш, подрібнену цибулю і часник, нарізану зелень, яйце і сіль. Добре перемішуємо. Формуємо невеликі тефтелі, обвалюєм їх в борошні. Викладаємо в глибоку форму для запікання.
4. Готовим соус. У чашку кладемо мед, гірчицю, сіль і заливаємо теплою водою (2 склянки). Перемішуємо. В іншій чашці змішуємо крохмаль, борошно і вершки. Все з'єднуємо. Добре перемішуємо.
5. Приготовленим соусом заливаємо тефтелі. Накриваємо форму з layout тефтелями фольгою. Ставимо в розігріту духовку. Запікаємо 40-45 хвилин при 150-160 градусах. За 5 хвилин до закінчення запікання знімаємо фольгу.
6.Подаем тефтелі гарячими. Тефтелі в медово-гірчичному соусі готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: