Натуральний смак свинячої корейки, присмаченої сумішшю гірчиці і майонезу зі спеціями, соковите м'ясо з підсмаженою скоринкою - апетитно!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Промиваємо м'ясо і ретельно обсушуємо паперовими рушниками - без обсушування не вийде якісна жарка. Потім розрізаємо на 3 скибки (приблизно 20-25 мм), відбиваємо до 15-18 мм, поміщаючи м'ясо в пакетик. Якщо шар жиру стягує м'ясо - надрізаємо в 1-2 місцях.
Змішуємо гірчицю з майонезом, травами, перцем і часником, намазуємо відбивні, даємо їм полежати 15-20 хвилин, а якщо є час - то й довше.
На найбільший вогонь ставимо товстодонну сковороду з олією, коли вона розпечется - кладемо відбивні, смажимо кожну сторону (на тому ж сильному вогні) 60-70 секунд. Солимо відбивні після перевертання.
Таке смаження, коли м'ясо в розпеченій олії відразу схоплюється скоринкою, забезпечує збереження м'ясних соків усередині. У підсумку - і підсмажена смачна скоринка, і соковите просмажене м'ясо. Перевіряється готовність легко - м'ясо готове, коли тонка зубочистка м'яко входить в відбивну.
Після смаження відбивні викласти на тарілку, накрити і дати їм відпочити 5-6 хвилин.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: