стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинячі відбивні на кісточці без панірування



Свинячі відбивні на кісточці без панірування

Свинячі відбивні на кісточці без панірування
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Українська



Натуральний смак свинячої корейки, присмаченої сумішшю гірчиці і майонезу зі спеціями, соковите м'ясо з підсмаженою скоринкою - апетитно!

Вам знадобиться:

  • 600-650 г свинячої корейки на ребрах (3 ребра)
  • 1-1,5 ст. ложки французької зернистої гірчиці (або іншої)
  • 1 ст. ложка майонезу
  • 1 ч. ложка прованських трав
  • 0,5 ч. ложки порошку часнику
  • сіль, мелений перець (суміш перців)
  • 2-3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:
Промиваємо м'ясо і ретельно обсушуємо паперовими рушниками - без обсушування не вийде якісна жарка. Потім розрізаємо на 3 скибки (приблизно 20-25 мм), відбиваємо до 15-18 мм, поміщаючи м'ясо в пакетик. Якщо шар жиру стягує м'ясо - надрізаємо в 1-2 місцях.

Змішуємо гірчицю з майонезом, травами, перцем і часником, намазуємо відбивні, даємо їм полежати 15-20 хвилин, а якщо є час - то й довше.

На найбільший вогонь ставимо товстодонну сковороду з олією, коли вона розпечется - кладемо відбивні, смажимо кожну сторону (на тому ж сильному вогні) 60-70 секунд. Солимо відбивні після перевертання.

Таке смаження, коли м'ясо в розпеченій олії відразу схоплюється скоринкою, забезпечує збереження м'ясних соків усередині. У підсумку - і підсмажена смачна скоринка, і соковите просмажене м'ясо. Перевіряється готовність легко - м'ясо готове, коли тонка зубочистка м'яко входить в відбивну.

Після смаження відбивні викласти на тарілку, накрити і дати їм відпочити 5-6 хвилин.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт