стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кабачкові котлетки з курячим філе і сиром



Кабачкові котлетки з курячим філе і сиром

Кабачкові котлетки з курячим філе і сиром
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Домашня



Цікавий рецепт кабачковий котлеток з курячим філе і сиром. Процес приготування гранично простий, впорається навіть кулінар початківець. Мабудь, найцікавішим інгредієнтом в данній страві, є, саме, кабачок. Він свіжий і соковитий, повний вітамінів.

Вам знадобиться:

  • Сіль - 3/4 ч. л.
  • Сир твердий - 100 гр
  • Куряче філе - 500 гр
  • Кабачок свіжий - 500 гр
  • Перець духмяний - 1/2 ч. л.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Олія соняшникова - 5 ст. л.
  • Сухарі панірувальні - 50 гр
  • яйце - 1 шт.

Спосіб приготування:
1. Почистити і подрібнити кабачки. Викласти подрібнені кабачки на друшляк.

2. Розрізати болгарський перець навпіл, дістати насіння. Натерти болгарський перець на дрібній тертці.

3. Подрібнити куряче філе. Змішати кабачки, перець і куряче філе. Додати 3/4 ч.л. солі і 1/2 ч.л. запашного перцю. Додати одне куряче яйце. Ретельно перемішати.

4. Сир нарізати шматочками або натерти на крупній тертці.

5. Поставити сковороду на середній вогонь. Налити соняшникову олію і дати час їй нагрітися.

6. Взяти столову ложку і посипати її панірувальними сухарями.

7. Взяти одну столову ложку приготованої маси. Викласти в середену сир. Додати з верху ще одну столову ложку приготованої маси, сформовати котлету.

8. Посипати зверху панірувальними сухарями. Викласти кабачкову котлетку на сковороду.

9. Смажити під закритою кришкою по кілька хвилин з кожного боку, до готовності. Кабачкові котлетки з курячим філе і сиром готові.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт