Цікавий рецепт кабачковий котлеток з курячим філе і сиром. Процес приготування гранично простий, впорається навіть кулінар початківець. Мабудь, найцікавішим інгредієнтом в данній страві, є, саме, кабачок. Він свіжий і соковитий, повний вітамінів.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Почистити і подрібнити кабачки. Викласти подрібнені кабачки на друшляк.
2. Розрізати болгарський перець навпіл, дістати насіння. Натерти болгарський перець на дрібній тертці.
3. Подрібнити куряче філе. Змішати кабачки, перець і куряче філе. Додати 3/4 ч.л. солі і 1/2 ч.л. запашного перцю. Додати одне куряче яйце. Ретельно перемішати.
4. Сир нарізати шматочками або натерти на крупній тертці.
5. Поставити сковороду на середній вогонь. Налити соняшникову олію і дати час їй нагрітися.
6. Взяти столову ложку і посипати її панірувальними сухарями.
7. Взяти одну столову ложку приготованої маси. Викласти в середену сир. Додати з верху ще одну столову ложку приготованої маси, сформовати котлету.
8. Посипати зверху панірувальними сухарями. Викласти кабачкову котлетку на сковороду.
9. Смажити під закритою кришкою по кілька хвилин з кожного боку, до готовності. Кабачкові котлетки з курячим філе і сиром готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: