стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинячі котлети з яйцем



Свинячі котлети з яйцем

Свинячі котлети з яйцем
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 2 картоплини
  • 1/2 кг свинячого фаршу
  • 1 куряче яйце
  • сіль і перець за смаком
  • 7 перепелиних яєць, зварених круто
  • панірувальні сухарі
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Картоплю очистити, натерти. Додати картоплю в фарш. Яйця розділити на білок і жовток. Жовток додати в фарш, перемішати добре. Приправити сіллю і перцем.

Білок збити в пишну масу і акуратно перемішати з фаршем. З маси сформувати котлети (7 штук), покласти всередину кожного перепелине яйце. Обваляти в сухарях.

На розпеченій сковороді обсмажити котлети до золотистого кольору з обох сторін. Подавати з відвареними овочами. Свинячі котлети з яйцем готові.

Порада:
В якості начинки можна використовувати звичайні яйця, розрізані навпіл або нарізані кубиками.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт