Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Цибулю дрібно порізати і додати у фарш, додати сіль і перець, добре вимісити.
Для тіста висипати в миску борошно, додати поступово воду і сіль. Зібрати тісто, перекласти на стіл і вимісити близько 10 хвилин на присипаному борошном столі. Потім накрити тісто плівкою або рушником і залишити на 30 хвилин.
Готове тісто знову трохи вимісити, розділити на 3 частини і розкачати кожну частину в тонкий пласт 5 мм завтовшки. Фарш розділити теж на 3 частини і викласти рівномірно по всій поверхні розкатаного пласта.
Потім скачати тісто в рулет. Діаметр рулету залежить від вас, хтось любить великі пельмені у себе на тарілці, мені подобаються - маленькі, тому я роблю рулетики близько 4 см в діаметрі.
Рулети порізати на шматочки 1.5 см завтовшки.
У сковороді розігріти трохи олії і викласти ліниві пельмені - спіральки, обсмажити пару хвилин з одного боку і перевернути. Додати лавровий лист, зелень, влити трохи водички і пропарити ліниві пельмені близько 10 хвилин.
Готувати пельмені можна порціями, скільки влізе в сковороду в один шар. Подавати пельмені з зеленню і сметаною. Ліниві пельмені готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
Смачненький рецепт ---------------------------------- http://chef.co.ua/
Автор: Шеф-Повар
Дата: 2015-08-12