стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Ліниві пельмені



Ліниві пельмені

Ліниві пельмені
автор рецепта Автор: Василина



Вам знадобиться:

  • Начинка для пельменів:
  • 500 г змішаного фаршу (свинина, яловичина)
  • 1 велика цибулина
  • сіль, перець
  • Тісто для пельменів:
  • 2 склянки борошна
  • 2/3 склянки води
  • 1/4 ч.л. солі
  • олія для смаження
  • 1 лавровий лист

Спосіб приготування:
Цибулю дрібно порізати і додати у фарш, додати сіль і перець, добре вимісити.

Для тіста висипати в миску борошно, додати поступово воду і сіль. Зібрати тісто, перекласти на стіл і вимісити близько 10 хвилин на присипаному борошном столі. Потім накрити тісто плівкою або рушником і залишити на 30 хвилин.

Готове тісто знову трохи вимісити, розділити на 3 частини і розкачати кожну частину в тонкий пласт 5 мм завтовшки. Фарш розділити теж на 3 частини і викласти рівномірно по всій поверхні розкатаного пласта.

Потім скачати тісто в рулет. Діаметр рулету залежить від вас, хтось любить великі пельмені у себе на тарілці, мені подобаються - маленькі, тому я роблю рулетики близько 4 см в діаметрі.

Рулети порізати на шматочки 1.5 см завтовшки.

У сковороді розігріти трохи олії і викласти ліниві пельмені - спіральки, обсмажити пару хвилин з одного боку і перевернути. Додати лавровий лист, зелень, влити трохи водички і пропарити ліниві пельмені близько 10 хвилин.

Готувати пельмені можна порціями, скільки влізе в сковороду в один шар. Подавати пельмені з зеленню і сметаною. Ліниві пельмені готові.
Смачного!



Коментарі:

Смачненький рецепт ---------------------------------- http://chef.co.ua/

Автор:   Шеф-Повар
Дата:   2015-08-12