Морква надає м'ясним котлетам не тільки соковитість і новий відтінок смаку, але і більше користі. М'ясо з овочами - хороше поєднання. І готуються ці котлети нітрохи не довше, ніж просто м'ясні.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Фарш нам потрібен невеликий, так що додатково пропускаємо його через м'ясорубку або блендер. Додаємо дрібно терту моркву, дрібно нарізані петрушку і цибулю, вівсяні пластівці або замочений білий батон, приправи. Вимішуємо, додаємо молоко, якщо треба, і обов'язково відбиваємо 20-25 разів об дно миски.
2. Періодично змащуючи долоні олією або водою, формуем 7-8 котлет. Не надто натискаючи, паніруємо в борошні.
3. Спочатку розпікаємо олію на самому великому вогні, кладемо котлети, трохи прибираємо вогонь, через 1,5-2 хвилини, коли утворюється нижня скориночка, перевертаємо. А через хвилину знижуємо вогонь до середньо-слабкого, на якому котлети тихенько доводяться до повної готовності ще 4-5 хвилин. Котлети з фаршу з морквою готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: