стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Яловичина по-угорськи



Яловичина по-угорськи

Яловичина по-угорськи
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Угорська



Дуже апетитна яловичина, приготована просто і смачно, як і більшість угорських страв.

Вам знадобиться:

  • 700-750 г яловичини (лопатка, тонкий край)
  • 350 г цибулі
  • 50 г томатної пасти
  • 3 часточки часнику
  • 1,5-2 ст. ложки паприки
  • 1 ч. ложка насіння кмину
  • сіль перець
  • 12-18 г цукру (1-1,5 ч. ложки)
  • 500-600 мл курячого бульйону (овочевий, вода)
  • 2-3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:

1. Яловичину, нарізавши середнім кубиком, посипаємо перцем.

2. Нашатковану цибулю завантажуємо на сковорідку, де вже розігріта на середньому вогні олія, 9-10 хвилин пасеруємо її, часом помішуючи, поки придбає жовтуватий відтінок і пом'якшиться. Посипаємо сіллю, паприкою. тмином, цукром, перцем,

3. Додаємо розмішану в бульйоні томатну пасту.

4. У закипілий соус викладаємо яловичину, міняємо вогонь на мінімальний. На ньому яловичина під кришкою тушиться приблизно 1,5 години (а якщо треба - і більше) до повної м'якості. За кілька хвилин до закінчення готування додаємо часточки часнику, очищені і роздавлені площиною ножа.

Відмінні гарніри до такого м'яса - картопля або рис, гречка.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт