Дуже апетитна яловичина, приготована просто і смачно, як і більшість угорських страв.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Яловичину, нарізавши середнім кубиком, посипаємо перцем.
2. Нашатковану цибулю завантажуємо на сковорідку, де вже розігріта на середньому вогні олія, 9-10 хвилин пасеруємо її, часом помішуючи, поки придбає жовтуватий відтінок і пом'якшиться. Посипаємо сіллю, паприкою. тмином, цукром, перцем,
3. Додаємо розмішану в бульйоні томатну пасту.
4. У закипілий соус викладаємо яловичину, міняємо вогонь на мінімальний. На ньому яловичина під кришкою тушиться приблизно 1,5 години (а якщо треба - і більше) до повної м'якості. За кілька хвилин до закінчення готування додаємо часточки часнику, очищені і роздавлені площиною ножа.
Відмінні гарніри до такого м'яса - картопля або рис, гречка.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: