стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Свинячі відбивні без панірування



Свинячі відбивні без панірування

Свинячі відбивні без панірування
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Такі свинячі відбивні ми смажимо, якщо не хочемо додавати до м'яса ніяких паніровок. Адже деколи хочеться просто прожаренний шматок м'яса - і нічого більше.

Вам знадобиться:

  • 400-500 г свинячої корейки
  • приправа до м'яса - на свій вибір
  • 2-3 ст. ложки олії

Спосіб приготування:

1. Від шматка свинячої корейки з невеликим шаром сала відрізаємо потрібну нам кількість скибок м'яса товщиною не менше 2 см.

2. Беремо харчовий пакетик, закладаючи скиби по одній, через плівку відбиваємо обидві сторони металевим молотком - до товщини 1,2-1,5 см. Мінімум в одному місці розсікаємо жировий шар - він може «стягти» відбивну при смаженні.

3. І натираємо відбивні спеціями - але не солимо: сіль може позбавити м'ясо соковитості, витягнувши з нього внутрішні соки.

4. Тепер залишилося правильно посмажити. Для цього спочатку почекаємо, поки в сковороді розпечеться на сильному вогні олія - це 3-4 хвилинки. Кладемо відбивні в розпечену олію, смажимо 1 хвилину. Перевернувши, солимо посмажену сторону, і смажимо ще хвилину другу сторону відбивних.

І отримуємо смачно пахнучі, прожарені, соковиті і смачні свинячі відбивні.

Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт