Такі свинячі відбивні ми смажимо, якщо не хочемо додавати до м'яса ніяких паніровок. Адже деколи хочеться просто прожаренний шматок м'яса - і нічого більше.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Від шматка свинячої корейки з невеликим шаром сала відрізаємо потрібну нам кількість скибок м'яса товщиною не менше 2 см.
2. Беремо харчовий пакетик, закладаючи скиби по одній, через плівку відбиваємо обидві сторони металевим молотком - до товщини 1,2-1,5 см. Мінімум в одному місці розсікаємо жировий шар - він може «стягти» відбивну при смаженні.
3. І натираємо відбивні спеціями - але не солимо: сіль може позбавити м'ясо соковитості, витягнувши з нього внутрішні соки.
4. Тепер залишилося правильно посмажити. Для цього спочатку почекаємо, поки в сковороді розпечеться на сильному вогні олія - це 3-4 хвилинки. Кладемо відбивні в розпечену олію, смажимо 1 хвилину. Перевернувши, солимо посмажену сторону, і смажимо ще хвилину другу сторону відбивних.
І отримуємо смачно пахнучі, прожарені, соковиті і смачні свинячі відбивні.
Смачного!Дивіться схожі рецепти: