Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Для соусу бешамель масло розтопити на повільному вогні в сотейнику, додати борошно, перемішати. Не знімаючи з вогню невеликими порціями влити молоко. Помішуючи довести до кипіння і готувати 3-5 хвилин, поки соус загусне. Посолити, поперчити і приправити мускатним горіхом.
2. Цибулю, часник і моркву почистити, цибулю і часник нарізати кубиком, моркву натерти.
3. У сковороді розігріти олію, обсмажити цибулю і часник до прозорості, додати моркву, обсмажити, потім додати м'ясо і розминаючи його виделкою обсмажувати, поки м'ясо не змінить колір. Посолити і поперчити за смаком.
4. Гриби нарізати скибочками і обсмажити на грилі.
5. У форму для запікання (у мене обсяг 700мл) на дно викласти трохи соусу, зверху скибочки грибів. Потім шар фаршу, гриби, соус, сир, фарш і т. д. Шари можна чергувати як подобається. Верхній шар-гриби.
6. Духовку розігріти до 180С. Поставити форму в духовку на 10-15 хвилин. Запіканка з печериць з куркою готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: