Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Цибулю і селеру дрібно наріжте, обсмажте до м'якості в невеликій кількості оливкової олії.
2. Кабачок натріть на дрібній тертці (зайву рідину треба злити). Беріть молодий кабачок або маленький цукіні вагою 200 грам.
3. З'єднайте фарш з овочами, перемішайте. Додайте томатну пасту, сухарі, яйце, ще раз добре перемішайте. Посоліть, поперчіть.
4. Накрийте ємність з фаршем харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 50 хвилин.
5. Щоб фарш не прилипав до рук, змочіть руки холодною водою, візьміть порцію фаршу і гарненько відбийте його. Для цього кидайте порцію фаршу між руками, таким чином фарш добре буде тримати форму. Скачайте фарш в кульку. Викладіть тефтелі в форму. Для соусу змішайте сметану, гірчицю, воду, трохи солі. Полийте тефтелі сметанно-гірчичним соусом.
6. Розігрійте духовку до 210 градусів. Поставте форму в духовку і через 10 хвилин зменшіть вогонь до 180 градусів. Готуйте тефтелі ще 25 хвилин.
7. Готові тефтелі подавайте гарячими, присипавши свіжою зеленню. Тефтелі з кабачками в сметанно-гірчичному соусі готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: