Стейк зі свинини виходять дуже соковиті і смачні!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Свинину порізати на стейки і замаринувати з гірчиці, солі і перці.
2. Цибулю порізати пірїнами і обсмажити на вершковому маслі, коли вона стане прозорою, то додати цукор і смажити майже до повної готовності цибулі, в самому кінці додати бальзамік за смаком і обсмажити ще протягом 3-4 хвилин.
3. На вершковому маслі обсмажити яблука, додати до них трохи цукру і злегка карамелізований їх.
4. У сковороду покласти журавлину разом з прянощами і цукром і готувати доки з неї не виділиться сік, ягідки можна злегка полопати лопаткою. Крохмаль розвести невеликою кількістю водички і залити ним соус.
5. Стейки зі свинини обсмажити на олії до бажаної k-p.net.ua скориночки і повної готовності м'яса.
6. У тарілку спочатку викласти цибулю, на неї стейк зі свинини, на м'ясо викласти яблучка і все прикрасити журавлинним соусом. Стейк зі свинини готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: