стрілка навігації     стрілка навігації  Коричневий ягідний або фруктовий соус



Коричневий ягідний або фруктовий соус

Коричневий ягідний або фруктовий соус
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Французька



Коричневий ягідний або фруктовий соус - відмінне доповнення до відвареної і смаженої яловичини, лосини і страв з рубленого м'яса та язика.

Вам знадобиться:

Спосіб приготування:
Готуємо пюре зі свіжих або взятих з варення ягід, протираючи через сито або за допомогою блендера.

Додаємо пюре в коричневий соус незадовго до кінця варіння.

Заправляємо цукром за смаком, можемо також використовувати корицю і гвоздику.

Подаємо коричневий ягідний або фруктовий соус до відвареної і смаженої яловичинb, лосини, страв з рубленого м'яса та язика.
Смачного!