стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Коричневий огірковий соус



Коричневий огірковий соус

Коричневий огірковий соус
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Французька



Якщо збираєтеся подати страву з фаршу, свинини, баранини або яловичини, які тушилися з рисом або іншими крупами - коричневий огірковий соус збагатить смак будь-якої страви.

Вам знадобиться:

  • основний коричневий соус (тут)
  • маленький солоний огірочок
  • 2 головки цибулі
  • 1 ст. ложка томат-пюре
  • 2 ч. ложки пряного соусу
  • 1 ч. ложка цукру
  • 2 ч. ложки вершкового масла
  • лавровий листок, перець

Спосіб приготування:
Натерту або дрібно нарізану цибулю разом з томатним пюре тушкуємо в столовій ложці жиру, додаємо перець і лавровий лист, змішуємо з коричневим соусом і даємо поваритися на маленькому вогні ще 10-15 хвилин.

Солоний огірочок позбавляємо від шкіри і насіння, нарізаємо на дрібні кубики.

Готовий соус заправляємо цукром і пряним соусом, додаємо масло і, нарешті, - кубики огірка.

Можна ще додати каперси або мариновані гриби - справа смаку.
Смачного!