Якщо збираєтеся подати страву з фаршу, свинини, баранини або яловичини, які тушилися з рисом або іншими крупами - коричневий огірковий соус збагатить смак будь-якої страви.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Натерту або дрібно нарізану цибулю разом з томатним пюре тушкуємо в столовій ложці жиру, додаємо перець і лавровий лист, змішуємо з коричневим соусом і даємо поваритися на маленькому вогні ще 10-15 хвилин.
Солоний огірочок позбавляємо від шкіри і насіння, нарізаємо на дрібні кубики.
Готовий соус заправляємо цукром і пряним соусом, додаємо масло і, нарешті, - кубики огірка.
Можна ще додати каперси або мариновані гриби - справа смаку.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: