стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус ремулад з вершками



Соус ремулад з вершками

Соус ремулад з вершками
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Французька



Цей варіант соусу ремулад відрізняється тим, що до майонезу додаються вершки або сметана.

Вам знадобиться:

  • 200 г майонезу
  • 2-3 ст. ложка рубаних корнішонів
  • 1 ч. ложка подрібнених каперсів
  • 2 ст. ложки гірчиці діжонської
  • 2 подрібнених анчоуса
  • 2 ст. ложки нарубаної дрібно петрушки
  • 200 г сметани або збитих вершків

Спосіб приготування:
Готуємо всі інгредієнти.

Якщо обираємо не вершки, а сметану - то відразу зєднуємо з майонезом і змішуємо з іншими інгредієнтами.

Якщо ж використовуємо вершки - то вони додаються, коли всі інгредієнти вже розмішані в майонезі.
Смачного!