стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Холодний соус по-татарськи



Холодний соус по-татарськи

Холодний соус по-татарськи
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Українська



Холодний соус по-татарськи готується всього 10 хвилин, зате підійде і до холодних, і до гарячих страв з птиці, телятини і кролятини.

Вам знадобиться:

  • 250-300 г майонезу
  • солоний огірок (до нього можна додати кілька каперсів)
  • цибулина
  • пучок петрушки
  • трохи цукру, лимонного соку або домашнього вина

Спосіб приготування:
Позбавляємо огірок від шкірки і насіння, дрібно-дрібно шаткуємо, так само дрібно - цибулю і зелень петрушки.

Всі інгредієнти змішуємо з майонезом, приправляємо на смак.

Холодні страви з птиці, телятини і кролятини - для яких і готується цей соус - ми ним заливаємо.

До гарячих - подаємо в соуснику.
Смачного!