стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Коричневий овочевий соус



Коричневий овочевий соус

Коричневий овочевий соус
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Французька



Коричневий овочевий соус подається до страв з фаршу і до тушкованого м'яса.

Вам знадобиться:

  • основний коричневий соус (тут)
  • 1 морква
  • 1 головка цибулі
  • 1 корінь петрушки, по шматочку брукви і селери
  • 1 ст. ложка консервованого зеленого горошку
  • 1 ст. ложка консервованої квасолі
  • 2 ст. ложки вина
  • 2 ст. ложки жиру
  • трохи бульйону

Спосіб приготування:
Всі овочі та цибулю нарізаємо дрібною соломкою і тушкуємо в жирі, підливши трохи бульйону.

Коли овочі будуть готові, змішуємо з коричневим соусом і варимо ще 10-15 хвилин.

Під кінець готування додаємо горошок, квасолю і вино.

Овочевий коричневий соус - відмінний компаньйон страв з фаршу і тушкованого м'яса.
Смачного!