стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Коричневий цибульний соус



Коричневий цибульний соус

Коричневий цибульний соус
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Французька



Коричневий цибульний соус гарний до смаженої яловичини, лосини, кабанини. Для тих, хто любить "погарячіше".

Вам знадобиться:

Спосіб приготування:
Цибулю краще натерти, прогріти в жирі з борошном, або просто в жирі.

Вливаємо пиво, кладемо гвоздику, даємо трохи потушкуватись, додаємо основний коричневий соус, вимішуємо і знімаємо.

Можна готувати за рецептом основного коричневого соусу, попередньо спасерувати цибулю і додавши під час варіння пиво і гвоздику.

Соус чудово підходить до смаженої яловичини, лосини і кабанину.
Смачного!