Рецептів сальси - не один і не два, в нього можуть входити шматочки різних овочів, незмінні тільки томати і перець чилі. І ще треба неодмінно дотримувати головне правило: всі інгредієнти сальси подрібнюються вручну. Кажуть, це головний секрет смаку і популярності соусу.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Подрібнюємо всі інгредієнти вручну, як і належить при виготовленні сальси. Дрібно рубленої селери повинно вийти півсклянки, подрібненого часнику - 1 ч. ложка.
Складаємо в салатник всі інгредієнти, посипаємо цукром і сіллю, поливаємо соком лайма і перемішуємо.
І прибираємо на годинку в холодильник - щоб сальса знайшла свій неповторний смак.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: