стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Соус Сальса - вариант



Соус Сальса - вариант

Соус Сальса - вариант
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Мексиканская



Рецептів сальси - не один і не два, в нього можуть входити шматочки різних овочів, незмінні тільки томати і перець чилі. І ще треба неодмінно дотримувати головне правило: всі інгредієнти сальси подрібнюються вручну. Кажуть, це головний секрет смаку і популярності соусу.

Вам знадобиться:

  • 5 помідорів
  • 2-3 перчика чилі - серрано або халапеньйо
  • четвертинка білої цибулі
  • 3-4 стебла свіжої селери або петрушки
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1,5 ст. ложки соку лайма
  • 1 ч. ложка цукру
  • сіль за смаком

Спосіб приготування:
Подрібнюємо всі інгредієнти вручну, як і належить при виготовленні сальси. Дрібно рубленої селери повинно вийти півсклянки, подрібненого часнику - 1 ч. ложка.

Складаємо в салатник всі інгредієнти, посипаємо цукром і сіллю, поливаємо соком лайма і перемішуємо.

І прибираємо на годинку в холодильник - щоб сальса знайшла свій неповторний смак.
Смачного!