стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Фрукти в вині



Фрукти в вині


Вам знадобиться:

  • 1 ківі
  • 2 яблука
  • 1 банан
  • 100 г винограду
  • 100-150 мл білого десертного вина
  • 50 мл жирних вершків
  • 1 ст. ложка тертих волоських горіхів
  • 3-5 ст. ложок цукрової пудри
  • 1 ч. ложка ванільного цукру

Спосіб приготування:
Готуємо вимиті фрукти. Банан і ківі очищаємо. Нарізаємо ківі - четвертинками кругів, банан - кружками або половинками. Очищене яблуко - дрібною соломкою.

Виноградини ділимо навпіл, якщо є кісточки - видаляємо.

Укладаємо фрукти в десертні чарки або келихи шарами: банан, ківі, яблука, виноград. Обережно заливаємо вином і мінімум на 15 хвилин ставимо в холодильник - настоятися.

Перед подачею до столу збиваємо холодні вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром - або скористаємося магазинними збитими вершками в балончику. Додаємо в чарки вершки і посипаємо тертими горіхами.

Цей десерт, популярний в Італії, можна приготувати заздалегідь і потримати в холодильнику. Фрукти в вині готові.
Смачного!