Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Готуємо вимиті фрукти. Банан і ківі очищаємо. Нарізаємо ківі - четвертинками кругів, банан - кружками або половинками. Очищене яблуко - дрібною соломкою.
Виноградини ділимо навпіл, якщо є кісточки - видаляємо.
Укладаємо фрукти в десертні чарки або келихи шарами: банан, ківі, яблука, виноград. Обережно заливаємо вином і мінімум на 15 хвилин ставимо в холодильник - настоятися.
Перед подачею до столу збиваємо холодні вершки з цукровою пудрою і ванільним цукром - або скористаємося магазинними збитими вершками в балончику. Додаємо в чарки вершки і посипаємо тертими горіхами.
Цей десерт, популярний в Італії, можна приготувати заздалегідь і потримати в холодильнику. Фрукти в вині готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: