Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Салатик у нас буде листковий, у вигляді тортика, тому фрукти ріжемо по черзі.
Банан ріжемо кільцями, товщиною у пів-сантиметра, викладаємо на тарілку. Заливаємо цей шар згущеним молоком, але не переборщуємо - вона повинна покривати шар, а не залити його.
Наступна - груша. Половинку китайської скляної груші ріжемо довільно, шматками, які легко помістяться в рот. Шар також покриваємо згущеним молоком.
Шар ківі. Кільця також викладаємо шарами, заливаємо згущеним молоком.
Очищені часточки мандарина викладаємо по колу.
В центрі кладемо нарізаний скибочками апельсин (скибочки у формі шматка піци).
Засипаємо все це повітряним рисом, не забуваючи поливати його згущеним молоком.
Полуницю викладаємо зверху.
Розтоплюємо цукор, і ложкою (або виделкою) тягнемо з нього "павутинки" для прикраси. Фруктовий десерт-тортик готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: