Вам знадобиться для десерту з вином і маракуєю:
Спосіб приготування десерту з вином і маракуєю:
Наливаємо 100мл. вина і змішуємо з желатином, чекаємо 5 хвилин поки желатин стане м'яким!
Наливаємо ще 100мл. вина в невилику каструльку, додаємо цукор і сік лайма!
Ставимо на самий маленький вогонь і мішаємо поки не розчиниться цукор!
Як розчинився цукор, додаємо вино з желатином і продовжуємо мішати поки не розчиниться желатин!
Відразу знімаємо вино з вогню і даємо не багато охолонути!
Змішуємо з рештою вином і чекаємо поки все охолоне!
Розрізаємо маракуї, дістаємо внутрішність і розливаємо по 6ти склянках!
Після розливаємо у склянки по чверті вино і ставимо в холодильник на 30 хвилин!
Далі розливаємо по склянках інше вино і повертаємо в холодильник на 4 години!
Далі, прикрашаємо стакани листком м'яти і роздаємо всім бажаючим! Десерт з вином і маракуєю готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: