стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Десерт з вином і маракуєю



Десерт з вином і маракуєю


Вам знадобиться для десерту з вином і маракуєю:

  • Вино газоване 750мл.
  • Желатин 16гр.
  • Цукор 100гр.
  • Сік лайма 2ст.л.
  • Маракуйя 6шт.
  • Листя м'яти 6шт.

Спосіб приготування десерту з вином і маракуєю:
Наливаємо 100мл. вина і змішуємо з желатином, чекаємо 5 хвилин поки желатин стане м'яким!

Наливаємо ще 100мл. вина в невилику каструльку, додаємо цукор і сік лайма!

Ставимо на самий маленький вогонь і мішаємо поки не розчиниться цукор!

Як розчинився цукор, додаємо вино з желатином і продовжуємо мішати поки не розчиниться желатин!

Відразу знімаємо вино з вогню і даємо не багато охолонути!

Змішуємо з рештою вином і чекаємо поки все охолоне!

Розрізаємо маракуї, дістаємо внутрішність і розливаємо по 6ти склянках!

Після розливаємо у склянки по чверті вино і ставимо в холодильник на 30 хвилин!

Далі розливаємо по склянках інше вино і повертаємо в холодильник на 4 години!

Далі, прикрашаємо стакани листком м'яти і роздаємо всім бажаючим! Десерт з вином і маракуєю готовий.
Смачного!