стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Котлети з начинкою



Котлети з начинкою

Котлети з начинкою
автор рецепта Автор: Юля
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 3
час приготування страви Час приготування: 50хв.
кухня Кухня: Домашня



Соковиті і ароматні котлетки з курячого фаршу з сирно-морквяною начинкою!

Вам знадобиться:

  • Фарш курячий - 300 гр
  • Крупа манна - 4 ст.л.
  • Вода кип'ячена - 12 ст.л,
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень - 2 ст.л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 1/4 шт
  • начинка:
  • Сир Ламбер - 50 гр
  • Морква - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Сіль, перець - за смаком
  • Олія для смаження - 2-3 ст.л.

Спосіб приготування:

Котлети з начинкою 1

1. У фарш додати дрібно рубану цибулю, часник і зелень, посолити і поперчити. Перемішати. Потім додати манну крупу і воду, ретельно все разом перемішати, накрити рушником і залишити при кімнатній температурі на 30-40 хвилин.

Котлети з начинкою 2

2. Для начинки моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати півкільцями і обсмажити все разом до золотистого кольору. Сир нарізати тонкими скибочками розміром 1х2 см.

Котлети з начинкою 3

3. Сковороду розігріти з олією, ложкою викласти трохи фаршу, розрівняти його, зверху покласти шматочок сиру, потім начинку з цибулі та моркви, прикрити ще одним шматочком сиру, завершити ще однією ложкою фаршу.

Котлети з начинкою 4

4. Обсмажувати на середньому вогні до золотистої скоринки ardilla-cms з двох сторін. Подавати відразу ж, з улюбленим гарніром. Котлети з начинкою готові.

Смачного!