стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Запечений десерт з яблук з вівсянкою



Запечений десерт з яблук з вівсянкою


Вам знадобиться:

  • 4 міцних яблука - червоних чи зелених
  • неповний стакан вівсяних пластівців
  • 2 ст. ложки цукру, краще коричневого
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 1 ч. ложка кориці
  • 4 цукерки улюбленого сорту або шматочок шоколаду (за бажанням)
  • морозиво або збиті вершки (за бажанням)

Спосіб приготування:
Включаємо духовку на 170-180 С. З яблук, попередньо промитих і обсушених, акуратно, частинами, витягаємо нутрощі, сердцевинки з насінням викидаємо, решту нарізаємо дрібно.

Додаємо до яблучної маси вівсяні пластівці, вершкове масло, цукор, корицю. При бажанні можна додати родзинки, шоколад або улюблені цукерки, нарізавши їх. Цією добре вимішаною масою наповнюємо яблука. І приблизно 20 хвилин запікаємо в духовці.

Це смачно, навіть без цукерок або шоколаду. Але, якщо додати зверху збиті вершки або морозиво ... це ДУЖЕ смачно! Запечений десерт з яблук з вівсянкою готовий.
Смачного!