Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Відварити до готовності рис в підсоленій воді. Хліб замочити в молоці або воді, потім трохи віджати.
В фарш додати хліб, добре вимішати, потім додати рис, сире яйце, пропущений через прес часник. Посолити і приправити перцем за смаком. Можна додати улюблені спеції. Добре перемішати.
Вологими руками скачати невеликі тефтелі. Розігріти в сковороді трохи олії, викласти тефтельки і злегка обсмажити.
Борошно розвести в склянці холодної води і вилити в сковороду до тефтель. Додати сметану, кетчуп, довести до кипіння. Соус посолити і приправити перцем, додати кріп або петрушку. Додати ще водички, щоб соус був не дуже густим. Накрити кришкою і тушкувати близько 30 хвилин. Рисові тефтелі готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: