стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Пряний дикий рис з гарбузом



Пряний дикий рис з гарбузом

Пряний дикий рис з гарбузом
автор рецепта Автор: Люба
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 4
час приготування страви Час приготування: 50хв.
кухня Кухня: Домашня



Пряний рис відмінно поєднується зі солодкуватим гарбузом і горіхами, хороша страва для посту.

Вам знадобиться:

  • Рис дикий - 1 чашка
  • Вода - 3 чашки
  • сіль - за смаком
  • Гарбуз - 3 шматочки
  • Чебрець - 4 гілочки
  • Зубчик часнику - 1 шт
  • Імбир свіжий - 1 шматочок розміром з зубчик часнику
  • цукор - щіпка
  • Волоські горіхи - 1 жменя
  • Оливкова олія

Спосіб приготування:
1. Рис залити водою і варити на 5 хвилин менше, ніж зазначено на упаковці.

2. Гарбуз скропити оливковою олією, покласти до нього чебрець і запекти до м'якості (близько 35 хвилин).

3. На сухій сковороді злегка обсушити рубані орехі kondicionery-komfort.com.ua. Гарбуз звільнити від шкірки, нарізати кубиками. Обсмажити на оливковій олії з дрібкою цукру пару хвилин. Викласти на тарілки, присипати горіхами.

4. У цю ж сковороду викласти порізані дрібно імбир і часник, влити олію. Обсмажити і через хвилину додати рис. Рис добре прогріти, викласти до гарбуза. Пряний дикий рис з гарбузом готовий.
Смачного!