Пряний рис відмінно поєднується зі солодкуватим гарбузом і горіхами, хороша страва для посту.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Рис залити водою і варити на 5 хвилин менше, ніж зазначено на упаковці.
2. Гарбуз скропити оливковою олією, покласти до нього чебрець і запекти до м'якості (близько 35 хвилин).
3. На сухій сковороді злегка обсушити рубані орехі kondicionery-komfort.com.ua. Гарбуз звільнити від шкірки, нарізати кубиками. Обсмажити на оливковій олії з дрібкою цукру пару хвилин. Викласти на тарілки, присипати горіхами.
4. У цю ж сковороду викласти порізані дрібно імбир і часник, влити олію. Обсмажити і через хвилину додати рис. Рис добре прогріти, викласти до гарбуза. Пряний дикий рис з гарбузом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: