стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Пшоняна каша з картоплею по-селянськи



Пшоняна каша з картоплею по-селянськи

Пшоняна каша з картоплею по-селянськи
автор рецепта Автор: Люба
складність рецепта Cкладність: Легко
порції Порцій: 2
час приготування страви Час приготування: 50хв.
кухня Кухня: Українська



Дуже смачна пшоняна каша з картоплею! Просто смакота! Добре подавати таку кашу з кефіром, з домашнім айраном.

Вам знадобиться:

  • Пшоно - 1 склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Молока - 1 склянка
  • Картопля - 2 шт
  • Сіль за смаком
  • Вершкове масло - для подачі

Спосіб приготування:
1. Картоплю очистити, нарізати кубиками і відварити до напівготовності.

2. У каструлю (я варила в кашоварці) викласти промиту крупу, картоплю, 2 склянки води (де варилася картопля) і поставити варити. Посолити за смаком.

3. За 10 хвилин до готовності додати молоко. Варити до готовності.

4. Викласти гарячу кашу на тарілку, в середині зробити поглиблення і викласти шматочок вершкового масла.
Смачного!