Вам знадобиться для лазаньї:
Спосіб приготування лазаньї:
Натерти моркву, дрібно нарізати цибулю і шинку. Розігріти сковороду, додати 1 ст.л. вершкового масла і обсмажити кілька хвилин. Додати яловичий фарш і готувати, поки фарш не підрум'яниться.
Додати біле вино і збільшити вогонь, щоб вино злегка випарилось. Додати томатний соус, зменшити вогонь. Приправити сіллю і перцем і тушкувати на слабкому вогні близько години, періодично помішуючи.
Листи лазаньї відварити протягом хвилини в підсоленій воді, потім перекласти їх на рушник.
Зібрати лазанью у формі для запікання. Викласти трохи м'ясного соусу на дно, а потім листи лазаньї, чергуючи з м'ясним соусом, соусом бешамель і сиром пармезан. Таким чином виходить три шари.
Верх посипати сиром і вершковим маслом.
Випікати 30 хвилин у попередньо розігрітій духовці при 200С. Після цього вийняти з духовки, дати постояти близько 15 хвилин і подавати гарячим. Ось такий рецепт лазаньї.
Смачного!
Соус Бешамель:
Розтопити в скокороде 2 ст.л. вершкового масла, додати 2 ст.л. борошна, обсмажити пару хвилин до золотистого кольору, поступово влити 2 склянки молока, постійно помішуючи. Проварити кілька хвилин, щоб соус загус.
Дивіться схожі рецепти: