стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Пшоняна каша



Пшоняна каша

Пшоняна каша
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для пшоняної каші:

  • 1 склянка пшоняної крупи
  • 2 склянки води
  • 2 склянки молока
  • 3 ст.л. цукру
  • 1/4 ч.л. солі
  • 2 ст.л. масла

Спосіб приготування пшоняної каші:
Пшоно добре промити. Залити 2 склянками води, додати цукор і сіль і поставити варити.

Коли вся вода випарується, додати молоко і варити не перемішуючи під кришкою.

Перевірити готовність. Вимкнути і дати трохи постояти. Покласти масло.

До каші можна додати нарізаний чорнослив або родзинки. Пшоняна каша готова.
Смачного!